SERVICII

INVESTIGATII INFERTILITATE

  Infertilitatea este o afecțiune din ce în ce mai frecventă, afectând 15% din cuplurile de vârstă reproductivă. Opțiunile de tratamente includ inseminarea intrauterină, inducerea ovulației, fertilizarea in vitro (FIV) sau injecția intracitoplasmatică de spermă (ICSI). Astfel, îmbunătățirea succesului FIV este o preocupare constantă pentru cei implicați în domeniul medicinii de reproducere.

Tehnologiile noi permit medicului să colecteze și să înghețe ovocite, ovocite fertilizate (embrioni) sau țesut ovarian, înainte de a trata cancerul.

Riscul de defecte de naștere în populația generală este de 2% -3% și este puțin mai mare în rândul pacienților infertili. Cea mai mare parte a acestui risc se datorează concepției întârziate și cauzelor care stau la baza infertilității

Sindromul Ovarelor Polichistice

Sindromul ovarelor polichistice este o afectiune cu determinism genetic al cărei tablou clinic include anovulație cronică, hiperandrogenism și aspectul ecografic de ovar polichistic. Este cea mai frecventă tulburare endocrină la femeile de vârstă reproductivă, cu o prevalență variind de la 6,5% la 8% .

Endometrioza

Endometrioza apare atunci când un țesut similar cu mucoasa uterină (endometru) crește în afara uterului, de obicei în pelvis. Acest țesut endometrial provoacă modificări care pot duce la durere și infertilitate

INSEMINARE INTRAUTERINA

Inseminarea intrauterină (IUI) este o procedură care plasează spermatozoizii dincolo de colul uterin în uterul unei femei în jurul perioadei de ovulație.